Heja! Jak tam wasze pływanie pod wodą?? Ostatnio nad tym ćwiczę i zastanawiam się ile przeciętnie człowiek jest w stanie przepłynąć np w takim klasycznym basenie, wymiarowym.
Ja umiem przepłynąć cały basen na długość:)
Pochwalcie się waszymi osiągami! :)
natallia1320
Wysłany: 2010-07-07, 14:14
Ja tylko kawałek i pod warunkiem, że nie nurkuję tylko płynę tuż pod powierzchnią. Ale ogólnie to nie lubię takich wytrzymałościowych ćwiczeń, dla mnie pływanie to hobby, nie zarzynam się przy nim.
No tak to oczywiste" trening czyni mistrza" a jak sie nie ćwiczy to mozna wyjsc z formy bo organizm sie nie przyzwyczaja
_________________ :)
alice
Wysłany: 2014-03-26, 11:58
Jak trenowałam regularnie to potrafiłam przepłynąć 25 m pod wodą (jedna długość basenu). niestety maiłam długa przerwę w pływaniu i na razie nie potrafie tak długo pod wodą wytrzymać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies stron grupy WEB-COM.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.