Za tą kwotę kupić możesz rolki rekreacyjne firmy Tempish. Jest to czeska firma. Niestety za rolki bardziej znanych firm, jak Roces czy K2 trzeba już wyłożyć dużo więcej.
Wszystko jednak zależy od tego czy dopiero zaczynasz swoją przygodę z rolkami czy potrzebujesz lepszego sprzętu bo jeździsz już dość dobrze.
Kupiłam sobie na początku tego sezonu rolki fitness top z tempisha. Co prawda dałam za nie więcej niż ty masz przeznaczone, bo 290zł, ale jestem z nich bardzo zadowolona.
łożyska ABEC9, kółka 82mm, więc śmigają jak się patrzy. Na rocesa też mnie niestety nie było stać
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 29 Maj 2010 Posty: 31 Skąd: Polska
Wysłany: 2010-05-29, 10:05
A ja generalnie polecam Rocesa, wiem, że trzeba wydać więcej, ale jeśli masz zamiar jeździć czesto - WARTO. Zaleta, która tak bardzo podoba mi się w tych butach to wysokie ułozenie buta co daje wrażenie, że stoisz wyżej niż w rolkach innych producentów. Jest to równoznaczne z tym, że łatwiej się rozpędzasz. Rollerblade - też włoskie, ale czuje się w nich jak w papuciach - są za niskie. To juz bardziej wolałabym te czeskie rolki Tempish - jeden wielki atut - to nie jest żadna chińszczyzna - dobrze wykonane, wiele modeli do wyboru, solidne płozy aluminiowe o których czasem w droższych markach możemy zapomnieć, bo producenci montują kompozyty. Moje typy - droższy Roces albo tańszy, też dobry Tempish.
Ja się zgadzam co do Rocesa. Warto poszukać sklepu np. internetowego lub sprzedającego na Allegro, który np. sprzedaje ostatnie pary modeli zeszłorocznych i dogadać się co do rabatu... Czasem można nieźle wyjść na zakupie 2 par, bo sporo obniżają ceny na wyprzedażach.
Wysłany: 2010-06-16, 15:50
Ja jeździłem na rolkach firmy Tempish, kupione za trochę ponad 250 zł. Nie narzekałem. Wiadomo to nie półka włoskich Rocesów, ale dla początkujących (i nawet nie tylko) też zadawalające.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies stron grupy WEB-COM.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.