grzesiek
Wysłany: 2010-05-24, 12:46 Bilety na Ligę Światową
Mecze w polsce juz za kilka tygodni a informacji oficjalnych na temat sprzedaży brak :/ Interesuja mnie mecze w spodku - wiecie może cos już na ten temat ??
No własnie - kicha z tym staszna. Liga światowa rusza już za niecałe 2 tygodnie a informacji oficjalnych brak . Znalazłem na kilku forach że sprzedaż ma ruszyć na początku czerwa - ale to wszędzie nieoficjalne wiadomości.
I znowu zapewne będzie ostra jazda z kupnem bieltów ..pady serwera itd :/
Falstart z ekipą Niemiec. Lozano sobie ustawił nieźle drużynę . Mam nadzieję że był to wypadek przy pracy. Chwilami zerkałem na mecz, ale z tego co widziałem, gra nie wyglądała zbyt rewelacyjnie.
romeo
Wysłany: 2012-11-27, 15:06
Mecz z Niemcami był jednym z najsłabszych meczy w histori polskiej siatkówki.
rarr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies stron grupy WEB-COM.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.