Witam
Mam zamiar zorganizować zawody w unihokeja. Główną nagrodą będą takie kije: link (oczywiście zestaw dla drużyny).
Mam pytanko do piłek. Ile miej więcej potrzeba mi piłek i kiji do gry na takich zawodach? Chodzi o to, że są to moje pierwsze zawody i nie za bardzo się na tym znam.
Głównie to musisz dobrze to rozreklamować, albo znaleźć sponsora ; )
_________________ http://kulturystycznie.xaa.pl - Chcesz mieć dobrą sylwetkę, chcesz fachowe porady od njalepszych? Chciałbyś wyrzeźbić swoje ciało i pokazać się dziewczyną na plaży? Chcesz być fachowym kulturystą?ZAREJESTRUJ SIĘ ZA DARMO!!
romeo
Wysłany: 2012-11-27, 15:11
Unihokej to świetna sprawa, ale żeby zorganizować taki turniej potrzeba sporo pieniędzy. Jak nie jesteś bogaty, to szukaj sponsorów ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies stron grupy WEB-COM.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.