Witam, zastanawiam się nad zakupem odzieży na rower. Wiele osób polecało mi strój termoaktywny od Brubecka . Link do sklepu http://www.sklep.brubeck....php?kolekcja=40 Co o tym sądzicie. Warto?
Może na samych markach się nie znam, ale mogę coś powiedzieć, Termoaktywny to podstawa. Potem patrz na wygodę tj. dopasowanie, kieszenie z tyłu, wykonanie, dodatkowe wzmocnienia na tyłek żeby siodło nie dawało się we znaki :)
Ja też się już przekonałem, że sama bielizna wszystkiego nie załatwia, zwłaszcza w takie upały jak były w tym roku. Więc już od zeszłego sobie dodatkowo jeszcze depilowałem woskiem klatę i inne rzeczy, potem jeszcze utrwaliłem epil free i teraz dopiero tak naprawdę miałem pełny efekt. Higiena nieporównywalna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies stron grupy WEB-COM.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.