Wysłany: 2010-03-31, 20:41 Słupki do siatkówki plażowej
Witam
Mam zamiar zrobic dziecią boisko do siatki plażowej. Mam już nawieziony piasek i wszystko wyrównane. Pozostały mi jeszcze słupki i siatka. Znalazłem sklep w którym są obie rzeczy. Siatki są fajne, lecz nie znam się na słupkach.
Wydaje mi się że dla boisko z piaskiem takie słupki (a raczej tuleja montażowa) są za słabe. Nawet z opisu wynika że trzeba je zalać ostro betonem. W przypadku piasku powinny to być raczej całe tuleje z kilkoma punktami podparcia :
myślę , że kolega u góry dobrze mowi.. po co kupować nowe? i tak się zniszczą , a one mają tylko trzymać siatkę.. pamiętaj że największa radość płynie z gry!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies stron grupy WEB-COM.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.