Oglądałam kilka meczy z udziałem tego sędziego i przyznam, że facet wydaję się być ok. Faktycznie bardzo angażuje się w "karanie" zawodników - nawet za małe przewinienia gotowy jest wystawić żółtą kartkę, ale jak dla mnie jest to gościu na poziomie.
nie znam się na piłce nożnej, ale wydaje mi się, że ten "przesympatyczny" pan HOWARD WEBB udupił nas w meczu z Austrią? przez którego był remis, a mógł być wygrany mecz przez naszych?
Niewątpliwie w meczu finałowym gwiazdą wieczoru był właśnie Howard
Tak sią składa, że jakoś nie darzę go extra-sympatią właśnie od czasu meczu POLSKA-AUSTRIA
_________________ They’re not going to give up their home --
they’re not gonna make a deal. For what?
Lite beer and shopping channel?
Pomógł: 1 raz Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 26 Skąd: middle of nowhere
Wysłany: 2010-08-12, 15:09
Stresujący stresujący.... Mam znajomego, który sędziuje mecze II ligii i nieraz drży o swoje życie/auto po przegranym dla gospodarzy meczu. Przebite opony to w tym zawodzie norma, a szkoda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies stron grupy WEB-COM.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.