Co prawda za oknem jeszcze lato, ale małymi krokami zbliża się sezon zimowy. Gdzie w tym roku wybieracie się na narty i jakie trasy polecilibyście innym?
Z mojej strony polecam słowacką górę Chopok, ale tylko wtedy gdy nie wieje silny wiatr i otwarte są wszystkie wyciągi ;)
Wysłany: 2009-08-25, 20:10
Zgadzam się Chopok jest okej, natomiast również godna polecenia jest Bukowina Tatrzańska. Fajne trasy, stosunkowo nie dużo ludzi, więc i kolejki do wytrzymania.
Sabina
Wysłany: 2013-01-31, 18:15
Od lat jeżdżę tylko za granicę, gdyż jakoś Polskie góry nam nie odpowiadają. Ostatnio bylam we włoskich Alpach, a teraz jadę do Francji. Wybrałam Puy Saint Vincent i firmę FeelTheFlow. Już w ubiegłym roku byłam z tą firmą i byłam pozytywnie zaskoczona. Wszystko tak jak zakładałam.
W Polsce - małopolskie Beskidy. Poza stokiem można się wybrać na wycieczkę po górach, bo są naprawdę piękne. Nie są specjalnie zatłoczone, ceny też nie przerażają. Z karnetem BeskidSkiPass można szusować w 8. różnych stacji narciarskich, wychodzi tanio. Ja polecam szczególnie Azoty w Krynicy lub Śnieżnicę w Kasinie Wielkiej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies stron grupy WEB-COM.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.