Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Maj 2010 Posty: 32 Skąd: Ożarów Mazowiecki
Wysłany: 2010-05-27, 14:06 Deskorolka dla młodego chłopaka - jaką wybrać?
Jaką deskorolkę mam kupić dla chrześniaka w wieku komunijnym (prezent oczywiście, więc nie musi być najtańsza)... Mówił o takim prezencie a my nie mamy pojęcia jaka dużą i jakiej marki deskę kupić, a czasu zostało coraz mniej Proszę o poradę. Już zadawałam to pytanie wcześniej...
Najlepiej kupić deske dla osób początkujących, najlepiej z drewna klonowego to małe dziecko wiec nie potrzeba specjalnych desek wytrzymałych. Istotne żeby nie była bardzo długa. No i lepiej zainwestowac w kółka miekkie :)
W sumie to wiem na pewno że najlepsze deski to sa takie które zawierają włókno szklane, włókno węglowe czy kevlar, aby zmniejszyć wagę decka i zwiększyć jego wytrzymałość. No i te lepsze mają 9 warstw a podstawowe 7
Na pewno nie może być ciężka. Wielkościami też się różnią. Najlepiej iść do sklepu i poodtykać, po oceniać (z dzieckiem) i obsługa tez jest często wykwalifikowana (bo często sami jeżdżą).
shha
Wysłany: 2014-07-03, 11:44
Klon kanadyjski jest bardzo wytrzymały. Zwłaszcza dla małych chłopców, którzy nie jeżdżą wyczynowo to wystarczy im sprzęt do 200zł. Ja bym poleciła ten model http://www.asport.pl/p/10...a-el-debelador/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies stron grupy WEB-COM.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.